Időpont: 2021. február 6. (szombat)

A nyílt napon szervezett tájékoztató előadások keretében, valamint a különböző szakterületek kapcsán online szerezhettek információt a Georgikon Kar képzési kínálatáról, vagy akár személyesen is (regisztrációhoz kötött, lásd a fenti űrlapot, vagy az alábbi telefonszámon +36 (30) 461-5022) bejárhatjátok az egyetemet. Ezeken kívül mindazokról a szolgáltatásokról, lehetőségekről, amelyeket az egyetem, Keszthely város és környéke, a Balaton és a Keszthelyi-hegység kínál nektek tanulmányaitok színvonalas folytatásához, szabadidőtök tartalmas eltöltéséhez. 

Látogassatok el hozzánk, várunk Benneteket!
A Georgikon Oktatói és Hallgatói

nyiltnap fejlec


2021. február 6-án 9.30-11.30 óra közötti idősávban az alábbi linkeken elérhető MS Teams csatornákon kollégáinktól első kézből kaphattok információt szakjainkról, hallgatói életről, kutatási lehetőségekről, kollégiumi ellátásról.

Az online tájékoztatókra való belépéshez windows rendszerű számítógépeken a Google Chrome vagy a Microsoft Edge böngésző legfrissebb változata vagy a hivatalos Microsoft Teams alkalmazás (letöltés) szükséges a részvételhez (az alkalmazás iOS vagy Android rendszerű mobil eszközökre is letölthető). A részvételhez nem szükséges a bejelentkezés a Microsoft fiókjával, vendégként is beléphet.Növénytermesztés, növénytudomány Keszthelyen (virtuális szakmai túra)


nyiltnap

Általános tájékoztató a Georgikon Karral kapcsolatban - belépés az online tájékoztatóra ITT

Jelentkezéssel, felvételivel kapcsolatos kérdések - belépés az online tájékoztatóra ITT

 

Szakok, melyekkel megismerkedhetsz:

Osztatlan szak:

Alapképzési szakjaink (BSc):

Felsőoktatási szakképzéseink (FSz):

Mesterképzéseink (MSc):

 


Járd be velünk az egyetem területét!