Időpont: 2020. december 4. (péntek)

A nyílt napon szervezett tájékoztató előadások keretében, valamint a különböző szakterületek kapcsán online szerezhettek információt a Georgikon Kar képzési kínálatáról. Ezeken kívül mindazokról a szolgáltatásokról, lehetőségekről, amelyeket az egyetem, Keszthely város és környéke, a Balaton és a Keszthelyi-hegység kínál nektek tanulmányaitok színvonalas folytatásához, szabadidőtök tartalmas eltöltéséhez. 

Látogassatok el hozzánk, várunk Benneteket!
A Georgikon Oktatói és Hallgatói

nyiltnap fejlec


2020. december 4-én 9.30-11.30 óra és délután 15.30-17.30 óra közötti idősávban az alábbi linkeken elérhető MS Teams csatornákon kollégáinktól első kézből kaphattok információt szakjainkról, hallgatói életről, kutatási lehetőségekről, kollégiumi ellátásról.

Az online tájékoztatókra való belépéshez windows rendszerű számítógépeken a Google Chrome vagy a Microsoft Edge böngésző legfrissebb változata vagy a hivatalos Microsoft Teams alkalmazás (letöltés) szükséges a részvételhez (az alkalmazás iOS vagy Android rendszerű mobil eszközökre is letölthető). A részvételhez nem szükséges a bejelentkezés a Microsoft fiókjával, vendégként is beléphet.


nyiltnapSzakok, melyekkel megismerkedhetsz:

Alapképzési szakjaink (BSc):

Felsőoktatási szakképzéseink (FSz):

Mesterképzéseink (MSc):

Osztatlan szakok:

 

Általános tájékoztató a Georgikon Karral kapcsolatban - belépés az online tájékoztatóra ITT

Jelentkezéssel, felvételivel kapcsolatos kérdések - belépés az online tájékoztatóra ITT